Secretaris BEM

Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen

Welkom bij blaasmuziek Eindhoven.

In Eindhoven zijn diverse blaasmuziek gezelschappen actief waarbij wij ons richten op harmonie, fanfare en brassband gezelschappen. Wij zijn verenigd in de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen afgekort BEM met als doel een centraal aanspreekpunt te vormen voor activiteiten, vragen en promotieactiviteiten die alle verenigingen betreffen. Wij richten ons sinds 2017 op een aantal hoofdactiviteiten.

  1. Aanspreekpunt voor overheid, cultuur eindhoven, CKE als het gaat over het algemeen belang van blaasmuziek amateurkunst.
  2. Promoten van de blaasmuziek en zichtbaarheid daarvan in de stad Eindhoven.

De aangesloten verenigingen vergaderen twee keer per jaar om de status, uitdagingen en evenementen met elkaar te bespreken en te bepalen welke gezamenlijke activiteiten als project uitgevoerd moeten worden.

Op deze website vind u de diverse muziekgezelschappen met het profiel, contactgegevens, repetitieavond, locatie en de evenementen die geprogrammeerd staan.

Mocht u interesse hebben in muziekopleiding van een blaasinstrument of willen meespelen bij een van de verenigingen surf dan een rond en neem contact op met de vereniging(en) van uw keuze om eens kennis te maken.