Secretaris BEM

Eindhoven KLINKT! Play in event voor alle blaasmuziek muzikanten.

Op 2 juni gaan bij de Wim van Doorne muziekkiosk aan de Alberdingk Thijmlaan 1, 5615 EB Eindhoven alle bij de Bond van Eindhovense Muziekgezelschappen aangesloten orkesten op in één groot orkest. Het betreft negen verschillende orkesten die tezamen minimaal tweehonderdvijftig muzikanten bijeen gaan brengen. Het is de bedoeling dat alle deelnemers om 14:00 uur hun positie hebben ingenomen zodat we direct kunnen beginnen met de repetitie van de zes nummers die deze middag uitgevoerd gaan worden. Twee instrumentale nummers en vervolgens vier nummers die we gaan uitvoeren met onze gastspeler Björn van der Doelen. We repeteren tot 16:00 uur. Na een half uurtje pauzeren begint om 16:30 uur het optreden. Jaap van Wershoven heeft zijn medewerking toegezegd en zal die middag het grote orkest dirigeren tijdens de repetitie en het concert.

De 9 muziekverenigingen open hun deuren om jou te ontmoeten. Speel je een blaasinstrument of slagwerk en wil je graag meespelen, neem dan contact op met een van de orkesten en sluit aan bij hun open repetitie in de week van Eindhoven KLINKT!
De muziekvereniging kan je de muziek bezorgen zodat je thuis kunt oefenen. In de week voorafgaand aan 2 juni kun je tijdens de repetitie meespelen en kennismaken met de verenging.

Wij zien je graag op 2 juni. https://www.wimvandoornemuziekkiosk.nl/contact/